Hvaležni za vse dosedanje donacije, naša akcija poteka še do konca marca

Dober mesec že poteka naša akcija Čudovite živali potrebujejo pomoč, v kateri zbiramo sredstva za zavetišče eksotičnih živali na Bledu. Odziv na našo akcijo je neverjeten, neskončno sem hvaležna za vse donacije. Prav tako sem hvaležna ekipi, v kateri smo se našli srčni sodelavci, ki smo akcijo pripravili in jo vodimo.
Čudoviti ste vsi vi, ki ste že pomagali, ste nakazali svojo pomoč ali pomagali na druge načine. Kar solzna postanem, ko pogledam na račun in tam ni vedno večjega minusa.
Sto malih gostov je še vedno v naši oskrbi, zato je dela res ogromno. Pri nas bodo še vsaj en mesec, vendar počasi že dobivajo nove domove. Priznam, da jih bom pogrešala.
Hvala za vse pozitivne odzive, donacije, darovano hrano, terarije in sredstva. Hvala medijem za pomoč, da se je glas o nas razširil. Hvala za obiske, objave in delitve naših objav.
Upam, da pomlad nam in vam prinese normalnejše življenje. Težki časi so in zato je vaša pomoč še toliko bolj dragocena. Naj se vam dobro z dobrim povrne!
Naša akcija pa se nadaljuje. Pozvali smo tudi nekaj lokalnih podjetij k sponzorstvu naših živali. Marca pripravljamo dobrodelne dražbe in še kako presenečenje do konca meseca, ko bomo zaključili in vam sporočili rezultate vaše dobrodelnosti.
Najlepše pa bo, ko boste ponovno lahko obiskali razstavo Čudovite živali na Bledu in bomo njihove nove zgodbe lahko delili z vami!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja