PARTNERJI BIOEXOTIKE

DRUŠTVO ČUDOVITE ŽIVALI

Je nastalo zaradi vedno večjega števila živali za katere smo skrbeli kot nekakšno zavetišče. Ta dejavnost je v tolikšni meri deluje za dobrobit živali in je v osnovi nepridobitna, da smo sklenili, da za to potrebujemo drugačen pravni status. Smo povezani in spodbujamo pozitiven odnos do eksotičnih živali ter na tak način lahko pomagamo ljudem, ki pridejo v stisko, ker morajo živalco oddati. Tudi številni prostovoljci se lahko vključijo v pomoč pri oskrbi naših živali.

DRUŠTVO LJUBITELJEV EKSOTIČNIH ŽIVALI BIOEXO

Našo pot smo pričeli ravno s tem društvom, ki spodbuja pozitiven odnos do eksotičnih živali, navdušuje s svojimi dogodki ter delavnicami kjer še vedno v veliki meri sodelujemo. Žal epidemija onemogoča največjo prireditev Razstavo Bioexo ampak upamo na boljše čase in konec prepovedi druženja, da bomo ponovno sodelovali tudi tam.

SNAKEFOOD SLOVENIJA

Lani smo postali prevzemno mesto za hrano za kače tega podjetja. Pri nas tako lahko kupite hrano – miši podgane in piščance za kače ali kuščarje. Hrana je vedno na zalogi in jo lahko prevzamete vsak dan na naslovu Ljubljanska cesta 13a, Bled med 10 in 18.00 uro, tudi ob nedeljah in praznikih.