ANIMATORJI

Izvajalci:

Listo animatorjev 2023 trenutno še sestavljamo, zato si lahko ogledate lansko:

Organizatorka, Nika Leben mag. biologije, mentorica naravoslovnega krožka na OŠ Stražišče, izvajalka strokovnih delavnic in naravoslovnih dni na osnovnih in srednjih šolah, vodja počitniških dejavnosti od leta 2013.

Organizatorka in vodja animatorjev Jerca Starc biologinja, ima izkušnje z vodenjem v živalskih vrtovih, izvajalka strokovnih delavnic in naravoslovnih dni društva Bioexo na osnovnih in srednjih šolah.

Animatorka Lara Tavčar dijakinja Biotehniške srednje šole, ljubiteljica in rejka malih živali, še posebej glodalcev.

Animatorka Klara Reindl študentka Biotehniške fakultete, ljubiteljica vseh živali.

Animator Samo Plohl dijak in dolgoletni udeleženec počitniških dejavnosti, za njim so že dve leti pipravništva za animatorja, ljubitelj vseh živali in oskrbnik ameriških gožev, ter drugih kač.

Animator Luc Koprivc biolog, izkušnje z vodenjem v živalskih vrtovih, izvajalec strokovnih delavnic in naravoslovnih dni društva Bioexo na osnovnih in srednjih šolah. Oskrbnik živali in animator Čudežnih zverinic na Bledu.

Animatorka  Nina Češnovar pedagoginja, biologinja in kemičarka, tudi učiteljica športa plesa, boksa za otroke in mladostnike. Pedagoški vodja ZPM Slovenije, Vzgojna in učna pomoč na Ljubljanskih osnovnih in srednjih šolah. Organizatorka in izvajalka prireditev, delavnic in naravoslovnih dni po šolah za otroke in mladostnike.