ANIMATORJI

Izvajalci:

Listo animatorjev 2024 trenutno še sestavljamo, zato ni še popolna:

Organizatorka, Nika Leben mag. biologije, mentorica naravoslovnega krožka na OŠ Stražišče, izvajalka strokovnih delavnic in naravoslovnih dni na osnovnih in srednjih šolah, vodja počitniških dejavnosti od leta 2013.

Svetovalka Jerca Starc biologinja, ima izkušnje z vodenjem v živalskih vrtovih, izvajalka strokovnih delavnic in naravoslovnih dni društva Bioexo na osnovnih in srednjih šolah.

Animatorka  Nina Češnovar pedagoginja, biologinja in kemičarka, tudi učiteljica športa plesa, boksa za otroke in mladostnike. Pedagoški vodja ZPM Slovenije, Vzgojna in učna pomoč na Ljubljanskih osnovnih in srednjih šolah. Organizatorka in izvajalka prireditev, delavnic in naravoslovnih dni po šolah za otroke in mladostnike.

Animatorka Klara Reindl študentka Biotehniške fakultete, ljubiteljica vseh živali.

Animator Samo Plohl dijak in dolgoletni udeleženec počitniških dejavnosti, za njim so že dve leti pipravništva za animatorja, ljubitelj vseh živali in oskrbnik ameriških gožev, ter drugih kač.

Animator Luc Koprivc biolog, izkušnje z vodenjem v živalskih vrtovih, izvajalec strokovnih delavnic in naravoslovnih dni društva Bioexo na osnovnih in srednjih šolah. Oskrbnik živali in animator Čudežnih zverinic na Bledu.

Animatorka Marina Benkovič, umetnica, fotografinja, poslovodja trgovine za hišne ljubljenčke in lastnica veliko različnih eksotičnih živali.