Pridobitev dovoljenja za rejo živali

Izdelam Presojo tveganja za okolje, ter vam pomagam pri izpolnitvi obrazca za dovoljenje za rejo na osnovi zakonodaje Ministrstva za okolje in prostor Agencije RS za naravo.

Svetujem vsem, ki imajo različna vprašanja o pridobitvi dovoljenje za rejo predvsem eksotičnih živali. Specializirana sem za izdelavo presoje tveganja za okolje za naslednje skupine živali:  dvoživke, plazilce, členonožce, ostale nevretenčarje in sesalce. Za sesalce žal v zadnjem času presoj tveganja za naravo ne izdelujem.

Pri vsakem posameznem primeru želim čim več izvedeti o pogojih v katerih so nameščene živali, eventuelno si lokacijo gojitve tudi ogledam, predvsem pa se posvetim temu, da se prepreči pobeg živali v naravo na različne načine.

Cena izdelave presoje tveganja je odvisna od števila vrst za katere se presoja izdeluje, pogostosti pojavljanja presoj za to vrsto in od časa v katerem želite presojo imeti izdelano. Cene sem zato razdelila v tri kategorije – razrede.

CENIK:

1.RAZRED – pogosta* vrsta za gojenje…200€

2.RAZRED – nova vrsta za gojenje …300€

3.RAZRED. – expres izdelava ocene 14 dni (do pet vrst)…400€

*Pogoste vrste so: grška kornjača, bradata agama, leopardji gekon, rdeči ameriški gož, rdečerepi udav, nekatere vrste ptičjih pajkov (Avicularia versicolor, Brachypelma vagans,
Brachypelma smithi, Grammostola rosea, Grammostola pulchra
Monocetropus balfouri, Pterinochilus murinus, Poecilotheria regalis, Poecilotheria metallica), kraljevi piton, voščena rega, koralna kobra, drevesna jamičarka,  šilonosi gož  in jemenski kameleon.

Če vas izdelava presoje tveganja za okolje zanima, me kontaktirajte in vam bomo poslala točno katere podatke od vas potrebujem za izdelavo.