Rojstni dan z eksotičnimi živalmi

PRI VAS DOMA

Rojstni dan sestavlja enourna delavnica v kateri otroci spoznavajo eksotične živali. V praznovanje na vašo željo lahko vključimo ostalo animacijo, kviz in podobno pa tudi pijačo, prigrizke in torto.

Cena 70€ + potni strošek glede na oddaljenost vašega kraja (8l nafte/100km).

Priporočena starost otrok: 5 do 12 let.

BLED NA RAZSTAVI AMAZING ANIMALS

1.tema – EKSOTIČNE ŽIVALI – Spoznavanje različnih živali

Rojstni dan sestavlja enourna delavnica v kateri otroci spoznajo različne eksotične živali. S temi živalmi se imajo možnost tudi fotografirati. V naslednji uri se pod vodstvom animatorjev igrajo različne igre, spoznajo okolico, pojedo torto ter se poigrajo na igralih. V praznovanje je vključena pijača in prigrizek – slano pecivo, sadje in zelenjava. Rojstni dan lahko v celoti poteka v učilnici, zato ga je možno izvesti v vsakem vremenu. Trajanje 2 uri.

Prijava vsaj 14 dni prej.

Cena: 130€/skupino do 12  otrok

priporočena starost otrok: od 7 do 12 let.

2.tema – ZA MLADE RAZISKOVALCE Preprosti naravoslovni poskusi z uporabo naravnih sestavin

Rojstni dan sestavlja enourna delavnica v kateri otroci eksperimentirajo z naravnimi materiali, npr.naredijo vulkan, opazujejo živali in podobno. V naslednji uri raziskujejo in iščejo organizme v naravi, pojedo prigrizke ter se igrajo različne skupinske igre. V praznovanje je vključena pijača in prigrizek,  torto lahko prinesete s seboj. Rojstni dan lahko v celoti poteka v prostorih, zato ga je možno izvesti v vsakem vremenu. Trajanje 2 uri.

Prijava vsaj 14 dni prej.

Cena: 150€/skupino do 12 otrok.

Priporočena starost otrok: 9 do 12 let.

Pri praznovanjih rojstnega dneva želimo ponuditi otrokom kvalitetnejšo a vendar zabavno in unikatno pogostitev, zato jim ponudimo negazirane pijače, zanimive prigrizke in torto v obliki živali. Poleg tega ne uporabljamo kozarcev ali pribora za enkratno uporabo ampak steklene kozarce in ostalo iz naravnih materialov. S tem želimo doprinesti k zmanjšanju uporabe plastike ter razbremeniti okolje.