Izpust metuljev

Že dve leti smo edini v Sloveniji, ki izvajamo storitev – IZPUST METULJEV NA POROKI ALI DRUGI PRIREDITVI. Ta storitev je je v Ameriki že splošno razširjena, ker gre pa za tako lepo gesto, ki si jo izbereta zaročenca ali jo njima podari kdo od sorodnikov ali svatov, ali popestri določeno obletnico ali praznovanje, smo se odločili, da to omogočimo tudi pri nas.

Po stari indijanski legendi naj bi vsak, ki bi rad, da se želja izpolni, ujel metulja, mu zašepetal svojo željo ter ga izpustil nazaj v naravo. Ko metulj odleti pod nebo gre k Velikem duhu, ki nato to željo izpolni. Prav to je čudovita simbolika izpusta metuljev na poroki. Metulji, ki poletijo pod nebo odnesejo v nebesa lepe želje za srečen in trajen zakon.

Mi poskrbimo za metulje, pridemo na trenutek vašega poročnega dneva, takrat kot se zmenimo in v lični škatli boste po kratki razlagi, metulje izpustili. Da pa ni vse samo doživetje, boste za spomin na to prejeli kot del paketa tudi okvir z dvema metuljema slovenske čipke. Metulji, ki odletijo v nebo nad mladi par, sedejo na nevesto ali šopek pa ponudijo odličen motiv za fotografe, ki ta edinstveni trenutek ujamejo v svoj objektiv. Metulji so slovenske splošno razširjene vrste, poleti jih bomo ujeli v bližini lokacije izpusta. V bolj zgodnjih terminih pa nabavimo na farmi metuljev.