Najem živali za različna snemanja

Živali za videoprodukcijo

Glede na povpraševanja različnih podjetij, ki se ukvarjajo z video produkcijo smo sklenili, da vas seznanimo z našo ponudbo. V oskrbi imamo preko sedemdeset različnih vrst živali, to so predvsem eksotične živali in različni glodalci. V desetletju delovanja našega društva smo spoznali tudi ogromno ljudi, ki imajo v lasti različne nenavadne živali in razvili mrežo poznanstev v Sloveniji in Evropi.

Ker so živali zanimive, še posebej eksotične živali pa tudi pritegnejo zelo veliko pozornosti, vam predlagamo, da si pogledate naše spletne strani in vidite nekaj od njih v naši galeriji. Vsem zaposlenim v videoprodukcijskih hišah, predvsem pa kreativnim in idejnim vodjem ta informacija lahko pride prav.

Ponudba zajema pomoč pri snemanju, kar pomeni, da pridemo z živalmi na lokacijo, počakamo da pridemo na vrsto, pomagamo pri samem rokovanju in snemanju z našim človekom in poskrbimo za varen transport živali domov. Za dobrobit živali smo na snemanju prisotni in poskrbimo za njihovo varnost in uspešnost snemalne ekipe. V primeru da želite živali iz narave, vam lahko pomagamo tudi pri tem. Seveda upoštevamo slovensko zakonodajo in je to možno za živalske vrste, ki niso zakonsko zaščitene. V preteklosti smo že sodelovali pri snemanju reklamnega materiala in videospotov z metulji, hrošči, pikapolonicami, muhami, žabami, mravljami, veščami, čebelami, muhami, kuščarji in kačami.